2017-02-28 11:58:07• hírek • Szatmár.ro

Mozgás és helyes étkezés

Számos mozgásformát kipróbálhattak a résztvevők a PrimaGYM nyílt napján.

Hétfőn a szokásosnál is nagyobb volt a mozogni vágyók száma a PrimaGYM edzőtermében. Nyílt napot tartottak, amelyen mindenki kipróbálhatta az egészségközpontban gyakorolható mozgásformákat, amelyek igen széles skálán mozognak - nem csak intenzitás, hanem a megcélzott korosztály szempontjából is.

A résztvevők kipróbálhatták a Tube Traininget, a Boot Campet, a Spinracinget, a Cross Fit edzést vagy éppen a High-Intensity Interval Traininget. Minden esetben csapatban mozogtak a résztvevők, az edzők pedig mindent beleadtak, hogy a bemutató végeztével kellemes fáradtság legyen úrrá a résztvevőkön. Mint kiderült, az edzőteremben lehetőség van az idősebb korosztály számára kialakított Body Art Best Age kipróbálására, vagy éppen a fiatalabbaknak szánt köredzésre. Sok fiatal ugyanis a súlyzóknak esik neki, ha edzésről van szó, de a 16 év alattiak számára fejlődésük szempontjából nem ajánlottak a nagy súlyokkal végzett gyakorlatok.

Az egészséges életmód kulcsa a mozgás mellett a helyes táplálkozás is. A Nagyváradról érkezett Dr. Rodica Bud Popa táplálkozási tanácsokkal látta el az érdeklődőket. Előadásából kiderült, hogy napjaink embere sokat eszik, de mégis kevés táplálékot visz be a szervezetébe. Emellett kevés vizet iszik. Ha pedig valaki hízni kezd, a zsírpárnákra sokkal gyorsabban kerülnek az újabb és újabb zsírrétegek.

A nyílt napon megtudtuk, hogy a tervek szerint a PrimaGYM a nagy érdeklődésre való tekintettel a nyitvatartás meghosszabbítását tervezi - így hamarosan már reggel 7 órától lehet majd edzeni náluk.

A nyílt nap ideje alatt, aki több mozgásformát is kipróbált, egy tombolán is részt vett, amelyen értékes nyeremények találtak gazdára.

PrimaGYM Full Club bérletet nyert Bumbuluc Letitia, Trepszker Erika és Nistor Natasa.
Személyi edzős edzést nyert: Turtureanu Anca, Hrihorisan Ioan, Sabau Nona, Veres Steluta, Hudák Zsófia, Balintfi Ivett, Mali Jaqueline, Kucuksuslu Irem, Heinrich Enikő, Demeter Cristina, Bancos Anca és Silaghi Oana.
A Korall Klinika által felajánlott vitamncsomagot nyert: Silaghi Oana, Pop Leonela, Prodan Olimpia és Molya Árpád.
Egy-egy masszázst nyert Nagy Alíz felajánlásával Grigor Patricia, Heinrich Enikő és Mois Florica.
Egy-egy frizura-készítést nyert Princz Éva, Mali Sorina és Moldoveanu Adela.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: